Ковин. Стадион: Колоније. Гледалаца: 500. Судија: Никола Ћировић (Вршац). Стрелци: Симијоновић 22, Рајић у 75, Д.Делиблаћанин у 80 за Колонију, А.Ружић другој и 78 минути за Хајдучица. Црвени картон: Месарош у 44 минути (Колонија).
Колонија: Крговић, Митковић (Дисић), Месарош -, Поповски,, Симијоновић, Раденковић (Лаковић), Рајић, Вуличевић (Рашета), Китић, Миленковић, Д.Делиблаћанин.
Хајдучица:Мелих,З.Липтак,Малијар, Мршић, Фолћан, Павловић (Петровић), Радовић (Пејчић), А.Ружић (Ћулим), А.Липтак (Георгијевски), Н.Ружић, Стојковски.
У реваншу баража за улазак у Јужнобанатску лигу Ковинци су славили, али су гости из Хајдучице захваљујући победом на свом терену (2:0) обезбедили улазак у виши ранг. После само два минута игре гости су дошли у вођство голом Александра Ружића и стекли велику предност. Домаћи тим после брзе и лепе акције изједначио је голом Синијоновића. У последњем минуту пре краја првог полувремена домаћи играч Месарош као последњи играч срушио је гостујућег играча А.Ружића у изгледној прилици према голу и „поцрвенео“ и уједно олакшао пут гостима да славе у баражу. У наставку са десеторицом играча Ковинци су дошли до предности када је на повратну лопту Рајић са неких шеснаест метара шутирао и савладао голмана Мелиха. Нова контра гостију и А.Ружић својим другим голом изједначио је резултат да би после соло продора Делиблачанин својим голом донео утешну победу домаћинима.