Динамо 1945 – Младост (О)  3:0 (2:0)

Панчево. СРЦ Стрелиште. Гледалаца:150. Судија:Александар Јанковић   (Панчево). Стрелци: Н.Вуковић у 9, Петровић у 45, Живков у 87 минути.

Динамо 1945:Томић, Марковић, Дашић, Војновић, Терзић, Н.Вуковић, Булатовић, Петровић, Јуриша, Јавор.  Играли су још: Благојевић, Јаковљевић, Рашић, Теофанов, Младеновић, Церовић, Николајев.

Младост (О):Луковић, Николић, Каранфиловски, Петровић, Додић, Целин, Савков, Лазиница, Пештерац, Гиговић, Вукајловић. Играли су још: Топић, М.Ђукановић, Лукић, Живановић, Сакић.

Фудбалери „брзог воза“  створили више прилика за гол и на крају заслужено савладали ривала из Омољице. Прву прилику имали су фудбалери војвођанског лигаша када је Пештерац погодио стативу голмана Томића.  Неколико минута каснијепосле доброг изведеног слободног ударца на центашут Јурише, Немања Вуковић је главом саввладао голмана Луковића. До одмора са доста трчања и дуела гости су успоставили равнотежу и до последњег минута пре одласка на паузу било прилика за гол пред оба гола да би после неуспеле офсајд замке Булатовић удвостручио предност свог тима. У паузи тренери Душан Ђокић и Марјан Спасић шанцу су пружили осталим играчима. Домаћи фудбалери наставили су са добром игром и приликама Петровића, Јаковљевића и Булатовића без праве реализавије када је голман Луковић био на висини задатка. Гости имали своје прилике када су Гиговић два пута, М.Ђукановић и Пештерац могли да постигну погодак. Три минута пре краја тачку на мечу ставио је млади Живков када је искористио је прилику пред голом Омољичана и постигао погодак за свој тим. У суботу фудбалери „брзог воза“ одиграће меч финала купа ФСП Панчево са српсколигашем ОФК Вршцем у Алибунару. Б.Стојковски