Фудбалери Колоније из Ковина нису успели да у првом мечу баража за попуну Прве ЈБПФЛ остану непоражени од Хајдучице (2:0). Пред пуним трибинама где се окупило око 500 гледалаца у овом мечу домаћи тим Хајдучица је приказала више и са два гола стекао предност пред реванш у Ковину. Тренер Ковинаца Петар Петровић није био незадовољан игром и залагањем своје екипе и рекао је:
-„Добро смо се спремили за меч против екипе Хакдучице која има квалитетан састав и надали смо се да можемо остварити позитиван резултат, али и поред наше добре игре морам да кажем да смо сами криви што смо у овом мечу доживели пораз.“-
Данас вас очекује „друго полувреме“ у Ковину.
-„Сада је ситуација много другачија, јер је први меч открио вредности оба тима и сигурно да можемо много више и да је све отворено што се тиче резултата. Верујем да ће моји момци одрадити задатке којe од њих очекујем и да ћемо пред пуним трибинама успети да остваримо победу и пролаз у виши ранг.“- рекао је Петровић.
Меч почиње у 17 30 часова на стадиону Колоније где се очекује да дође велики број љубитеља фудбала из целог Јужног Баната.