Војвођански лигаш Младост из Омољице после доласка тренера Душана Ђокића почео је са довођењем појачања како би у наредној сезони напали прво место. Директор клуба Драган Лукић задужен за играчки кадар после успешне сезоне жели корак више и каже:
-„Састав тима од прошле сезоне је остао исти и нико није отишао из клуба. Дошао је тренер Ђокић са којим не одустајемо од трке за прво место и то ће бити још један већи изазов за све играче као и за младе момке који ће се укључити у рад са првим тимом.“-
Да ли су у плану појачања за наредбу сезону.
-„Први је приступио млади Јавор који је провео шест месеци код нас и биће право освежење за тим. Водимо разговоре и биће сигурно новајлија, доста играча нам се нуди и видећемо ко ће нас појачати у овом прелазном року. До почетка припрема има још две недеље и они ће сигурно бити од првог дана припремама на располагању тренеру Ђокићу.“- каже Лукић.
Прво појачање војвођанског лигаша је млади нападач Александар Јавор који је наступао за српсколигаша Динамо 1945 и шест месеци је провео у Младости (Омољица) на позајмици рекао је:
-„Нисам се пуно двоумио и дошао сам поново после једног разговора са директором Лукићем и тренером Ђокићем са којим сам сарађивао и који одлично познаје свој посао. Клуб је одлично организован и где је атмосфера одлична и здрава конкуренција тако да је на мени да добрим играма и головима оправдам мој долазак. Моје амбиције и долазак у клуб су да на крају сезоне са својим навијачима прославимо улазак у виши ранг.“