Управа клуба војвођанског лигаша Младости из Омољице после повлачења тренера Марјана Спасића са клупе брзо је реаговала и поставила је тренера Душана Ђокића који је предводио српсколигаша Динамо 1945. Директор клуба Драган Лукић који је обавио разговоре са новим тренером Ђокићем рекао је:
-„После одржаног састанка челника клуба одлучили смо и на коректан начин смо се растали са досадашњим тренером Спасићем и оставили смо простора у нашем разговору да у неко време може поново бити наш тренер. На нашем састанку тренер Душан Ђокић је прихватио нашу понуду и поново ће седети на клупи и сви заједно верујемо да ће успешно одрадити свој посао. Желимо више у новој сезони да покушамо да нападнемо врх табеле и надам се да ћемо у томе и успети.“-
Да ли ће бити појачања у овом прелазном року.
-„Костур тима остаје исти и нико од играча није најавио одлазак, а што се тиче појачања сигурно је да треба да се појачамо са неколико фудбалера. Ових дана ћу разговарати са тренером Ђокићем и направити списак играча који су потребни овом тиму како би могли равноправно да се носимо са тимовима у Војвођанској лиги.“- рекао је Лукић.
Некадашњи фудбалер Динама, Црвене Звезде и интернационалац у Белгији Душан Ђокић који је са Динамо 1945 остварио улазак у српску лигу и освојио куп Војводине и радио у стручном штабу Милана Ђуричића у Звијезду 09 (Етно Станишић). У протеклом првенству тренер Ђокић предводио је српсколигаша Динамо 1945 и после прихватања да поново седне на клупи Младости рекао је:
-„Прихватио сам позив људи из клуба где сам некад радио са великим успехом и верујем да ћемо заједно поново направити успешне резултате. Добро познајем ситуацију у клубу као и играче који су клубу и верујем да заједничким снагама можемо до врха табеле што је главни циљ ове сезоне. Обећавам жесток рад и уз адекватна појачања верујем да овај тим може много више да постигне у наредној сезони.“-
Прво окупљање нови тренер Ђушан Ђокић је заказао за 06. јул када ће извршити прозивку и почети са припремама за нову сезону.