На челу табеле Српске лиге група Војводина после пет одуграних кола налази се Динамо 1945 који је остварио четири победе и један пораз на гостовању у Старој Пазови. Председник клуба Милош Ђукановић задовољан је играма својих играча и каже:
-„ Још увек смо на почетку, најважније да су сви играчи здрави и да смо у првих пет кола оправдали очекивања које смо имали пред сезону. Тренер Тодоровић са својим сарадницима добро ради и то даје резултате које смо желели да направимо у новом првенству.“-
Тренутно заузимате врх табеле.
-„ Сигурно је да желимо да се задржимо што дуже на врху табеле и имамо квалитет за то чак и за већа дела. Идемо утакмицу по утакмицу и за нас је свака наредна важна. Нема опуштања и морам да истакнем да је тим састављен од играча који су прави професионалци и који могу да изнесу терет који се од њих очекује.“-каже Ђукановић.
Фудбалер и нападач српсколигаша Динамо 1945 Игор Аничић који у протекла пет кола пружио запажене партије и постигао четири гола за своју екипу после нове победе против Војводине 1928 рекао је:
-„Били смо током целог сусрета бољи ривал и успели смо да на крају освојимо нова три бода. Задовољан сам тренутно својим играма и головима, јер имамо добру и квалитетну екипу и очекујем да ћемо наставити у истом ритму.“-
После месец дана у „брзом возу“ да ли сте задовољни избором новог клуба.
-„Све је на врхунском нивоу и атмосфера је у клубу позитивна. Тим је састављен од играча који су играли у суперлиги и иностранству тако да наши резултати су у овом тренутку реални.“- каже Аничић.
Следи нови противник и гостовање ОФК Старом Граду у Бачкој Паланци.
-„ Предстоји нам гостовање екипи која је у првих пет кола остварила добре резултате и знамо да ће бити нимало лако. Наш циљ је да се представимо у што бољем светлу и верујем да можемо да се вратимо у добром расположењу.“- каже Аничић.