Фудбалери Динамо 1945 почели су са тренинзима на терену СРЦ Стрелиште где тренер Жарко Тодоровић са својим сарадницима има на располагању 25 фудбалера. Први део сезоне фудбалери „брзог воза“ завршили су на четвртом месту на табели, али су амбиције клуба да могу и морају боље у наставку сезоне. Председник клуба Горан Јањовић уз помоћ најближих сарадника Ненада Јованчевића, Зорана Радојковића, Александра Павковића све чини да обезбеди максималне услове за рад тренера и својих фудбалера и очекује добре резултате на пролеће.
-„ Задовољни смо резултатима и играма које су момци приказали у првом делу сезоне и очекујем да будемо још бољи у наставку сезоне. Услове које сада имамо на стадиону су прволигашки и све је у одичном стању како од терена тако до самих просторија у управној згради на нашем стадиону.“- рекао је Јањовић.
Седам година сте а челу клуба са својим сарадницима и много тога урадили да све функционише на високом нивоу.
-„ Наш заједнички рад дао је резултате и стижу нам похвале од многих људи као и од челника ФС Србије и ФС Војводине како радимо и да смо врло близу да вратимо некадашњи сјај који је наш клуб имао у старој Југославији. Желим да истакнем да према свима у клубу као и према фудбалерима се редовно измирују све обавезе и да спремно дочекујемо наставак првенства.“- каже Јањовић.
Клубу су за сада приступили Иван Каранфиловски (Стрела, Иваново), Стефан Којић (Младост Прњавор), Велимир Поповић (Раднички 1923), а из клуба отишли Лазар Чордашић и Милан Весић.
-„ Уз договор са директором Белићем и тренером Тодоровићем довели смо потребна појачања који ће својим играма показати квалитет који поседују. Желимо тим који ће дуже време играти заједно и који ће што пре остварити наше жеље да будемо у самом врху табеле. Било је и раније одлазака из клуба и ником нисмо правили сметње, желимо сваком играчу да успе у било којој средини, а врата нашег клуба су увек широм отворена за праве људе и спортисте.“- каже Јањовић.
У наставку трке очекујете још боље игре и резултате својих фудбалера.
-„ Има још доста да се игра и доста бодова је у оптицају поштујемо све ривале и ми као клуб стално гледамо у своје двориште и желимо добром игром на терену да освојимо што више бодова како би поправили пласман на табели.“- завршио је Јањовић.