У протекла два првенствена кола српсколигаш са обале Тамиша, Динамо 1945 везао је две победе код куће, Бечeј 1918 (3:2) и у гостима Војводина 1928 из Перлеза (4:0). Председник клуба Горан Јањовић и потпредседник Ненад Јованчевић имају пуно обавеза око клуба и после две везане победе свог тима били су задовољни игром и односом својих фудбалера.
-„Тешке утакмице су иза нас и велике победе који су момци и стручни штаб заслужили игром и односом на терену. Ова победа на гостовању у Перлезу нам даје подстрек да будемо још бољи и јачи у наредним мечевима који су пред нама. Први меч је у куп такмичењу са Омољичанима који ће сигурно тражити своју шансу да нас изненаде.“- каже Јањовић.
Тренер Жарко Тодоровић који је тим преузео и предводио у последња четири кола освојио је седам бодова, поправио пласман на табели и рекао је:
-„Полако смо вратили самопоуздање после остварених победа и очекујем да ћемо наставити у истом ритму. Момци одлично извршавају своје задатке и то је дало резултате и претходним колима. Овај тим више вреди од оног што смо постигли до сада и само добрим радом и максималним залагањем можемо до још бољих резултата.“-
Најбољи појединац и двоструки стрелац у мечу са Перлежанима био је Лука Белић који је после победе своје екипе рекао:
-„Одлична утакмица и одиграли смо нивоу који се од нас очекује и на крају смо заслужено убедљиво савладали домаћине. Драго ми је да сам се два пута уписао у листу стрелаца, мој задатак је да постижем голове и волео бих да тако наставим у наредним колима.“-
У среду вас очекује нови меч у куп такмичењу, дочекујете Младост из Омољице.
-„У овом такмичењу желимо да освојимо победнички пехар и прва препрека нам је тим из Омољице који не смемо потценити и верујем у нову победу свог тима. Овај меч ћу пропустити, али очекујем добру игру својих саиграча и уједно пролаз у наредну рунду такмичења.“- каже Белић.