Стадион: СРЦ Стрелиште. Гледалаца: 50. Судија: Неђо Мрђа (Панчево). Стрелци: Поповић у 23 из пенала. Стојановски у 29, Арнаутовић у 48 и 73 из пенала, Нинковић у 62, Бодловић у 78 минути.
Динамо 1945: Анџић, Каранфиловски, Дашић, Каришик, Недучић, Милојевић, Ахчин, Стојановски, Поповић, Станић. Шарчевић. Играли су још: Томић,Нинковић, Арнаутовић, Бодловић, Николић, Николајев, Којић, Јаковашић, Матовић, Вјештица, Радисављевић.
Слога (Пл): Доновић, Алберт, Прица, Стефановски, Олђа, Коруга, Кнежевић, Цветичанин, Црногорац, Спремо, Цимеша. Играли су још: Марјановић, Дудовски.
Фудбалери „брзог воза“ имали су у првом полувремену више од игре и постигли су два поготка у мрежи гостију из Пландишта. Први погодак и серију голова отворио је новајлија Поповић из пенала који је досуђен после играња руком у свом шеснаестерцу. Десетак минута касније Стојановски је удвостручио предност домаћина. На полувремену тренер домаћих Жарко Тодоровић шанcу је пружио осталим играчима и у наставку, виђена je ефикаснија игра Панчеваца који су постигли четири поготка. Три минута игре у наставку Арнаутовић је својим првим голом повећао вођство, неколико минута касније Нинковић је искористио прилику и савладао Доновића. Свој други гол на мечу постигао је Арнаутовић из пенала, а Бодловић је својим голом ставио тачку на високу победу свог тима. Последњу проверу фудбалери „брзог воза“ следећег викенда имаће против Младеновца.