Стадион: Градски. Гледалаца: 350. Судија: Небојша Димитријевић (Нови Сад). Стрелци: Стојановски у 6, Арнаутовић у 48, 59 и 70, Нинковић у 65 минути.. Жути картони: Стојановски (Динамо 1945), Белић (ОФК Вршац).
Динамо 1945: Лукић, Нинковић (Ђокић), Бобар, Дашић, Каришик, Стојанов, Милојевић, Ахчин, Станић (Шарчевић), Стојановски (Петровић), Арнаутовић.
ОФК Вршац: Јеверичић, Б.Благојевић, Вранић (Станков), Спасић, Лазевски, Видаков, Бабић, Бељин, Вучетић (Белић), Качаревић, Илић.
У јужнобанатском дуелу старих ривала фудбалери „брзог воза“ пружили су најбољу игру ове јесени и остварили убедљиву победу против Вршчана. Током целог сусрета домаћи тим имао је више од игре и прилике и на крају је заслужено славио високом победом. У првом полувремену пулени тренера Жарка Тодоровића диктирали су темпо и у шестој минути после доброг изведеног слободног ударца Стојановски је искоса мајсторски савладао голмана Јеверичића. Нову прилику је имао расположени млади Нинковић после продора, шутирао је са ивице шеснаестерца поред саме стативе гола Вршчана. Гости су припретили преко Илића када је млади голман Иван Лукић (2003 годиште) који је први пут бранио у сениорској утакмици и показао велики потенцијал добро реаговао и одбранио свој гол. Неколико минута касније Лазевски је шутирао, а голман Лукић сигурном интервенцијом одбранио ударац. У последњих пет минута првог полувремена Дашић, Арнаутовић и Стојановски нису искористили прилике пред голом Јеверичића. Три минута игре у наставку и продор Дашића по левој страни који је упослио Арнаутовића да постигне свој први гол нас мечу. После доброг изведеног корнера Станића на првој стативи Арнаутовић је ногом лопту послао под пречку гола гостију и затресао мрежу по други пут. Домаћи фудбалери наставили су са добром игром и досуђен је слободан ударац за Панчевце са неких 25 метара Нинковић је шутирао поред живог зида по земљи и погодио сам угао гола гостију. Тачку на голеаду „брзог воза“ ставио је Арнаутовић својим трећим голом, после дубинске лопте најбоље се снашао у шеснастерцу и проследио лопту поред немоћног Јеверичића. У последњих десeтак минута гостио су могли до почасног поготка када је Белић погодио пречку, а други пут је млади Лукић добром интервенцијом лопту избацио у корнер.