На свом стадиону фудбалери Динамо 1945 забележили су још једну убедљиву победу, овај пут савладан је Борац из Сакула са 3:0. По завршетку меча публика је аплаузом испратила фудбалере „брзог воза“ што је био доказ да су задовољили игром и резултатом своје навијаче ове јесени. После нове победе први део сезоне српсколигаш са Тамиша завршио је на четвртом месту са освојених 26 бодова уз гол разлику 30-17. Тренер „брзог воза“ Жарко Тодоровић после убедљиве игре и победе са Сакуљанима је рекао:
-„У овом мечу који је био битан за нас после нове и високе победе, задовољан сам како смо играли и деловали као тим. Остварили смо вредну победу против неугодног ривала који има квалитетан састав и који се представио у добром светлу упркос високом поразу.“-
Публика је са стадиона отишла задовољна, што се тиче издања вашег тима и какве сте игре показали ове јесени.
-„Тешка је јесен иза нас, биће времена за анализе и сигурно је да смо могли можда боље и више. Клуб Динамо има велику и дугу традицију и сви ми који смо у клубу имамо обавезу да увек морамо боље и само тако можемо ићи напред. Драго ми је да су навијачи препознали наше игре и резултате и да се они враћају на трибине што је добро за наш фудбал у целини.“- каже Тодоровић.
Настављате са радом до половине децембра.
-„Радићемо још две недеље и одиграти две утакмице и онда ће играчи добити слободно до половине јануара. Имаћемо доста времена, паузу морамо искористити на најбољи начин и у договору са председником Јањовићем видећемо са каквим амбицијама улазимо у наставак трке. “- каже Тодоровић.
Најбољи појединац на мечу био је домаћи нападач Александар Стојановски који је постигао и погодак на овом мечу каже:
-„Драго ми је да сам својим добрим играма и головима допринео добрим резултатима клуба и желим да напоменем да смо подједнако сви заслужни за успех који смо постигли у јесењем делу сезоне. Можда смо могли који бод више освојити, али на крају смо ипак задовољни ппостигнутим резултатима.“