Стадион: Градски. Гледалаца: 250. Судија: Томислав Мудринић (Бачка Паланка). Стрелци: Нинковић у 27, Шарчевић у 40, Стојановски у 84 минути. Жути картони:Чордашић (Динамо 1945),Глишић (Раднички). Црвени картон: Нинковић у 73 минути (Динамо 1945).
Динамо 1945: Анџић, Бобар, Дашић, Недучић, Стојанов, Милојевић (Терзић), Ахчин, Шарчевић (Белић), Нинковић, Стојановски, Чордашић.
Раднички (СМ): Трнић, Шућак (Ћирић), Петровић, Ковачевић, Белић, Пејовић, Перовић (Лацковић), Јанковић, Николић, Ивановић (Вујовић ), Глишић.
Играч утакмице: Стојановски.
На почетку утакмице одржан је минут ћутања на прерано преминулог члана управе „брзог воза“ Владимира Вујовића. Од првог минута фудбалери „брзог воза“ пружили су још једну добру игру и победу против гостију из Сремске Митровице. Пулени тренера Жарка Тодоровића диктирали прву прилику су имали у шестој минути после доброг продора Стојановског до Нинковића који је упослио Шарчевића који је са седам метара шутирао у голмана Трнића. Неколико минута касније после корнера Стојановског , Стојанов је у скоку главом са неколико метара погодио голмана гостију. Брза и лепа акција домаћег тима када је Стојановски из прве проиграо Нинковића који је утрчао по десној страни и шутирао по земљи кроз ноге голмана Трнића за вођство свог тима. Гости су први пут припретили на истеку пола сата игре када је Перовић извео слободан ударац, а Анџић парадом спречио изједначење. Десетак минута касније центаршут Стојановског, Недучић са пет метара шутира ногом поред стативе. Пет минута пре одласка на одмор најлепши моменат на утакмици Дашић је прошао по левиој страни и пронашао Шарчевића који је лопту примио на груди и волејом затресао мрежу немоћног Трнића. После одмора домаћи фудбалери имали су прву прилику, Шарчевић је са неких двадесет метара шутирао поред саме стативе гостију. У 73. минуту домаћи играч Нинковић је због приговора добио црвени картон.
Тренер Тодоровић извршио је измене и његов тим је наставио у истом ритму иако је био ослабљен без играча. До краја меча Панчевци су били опаснији тим и имали још три изгледне прилике пред голом Митровчана. Трећи погодак је био после додавања Белића када је брзоноги Стојановски изашао испред голмана Трнића и рутински га савладао за коначан исход овог дуела.