Стадион: Градски. Гледалаца: 400. Судија: Никола Џомбић (Стара Пазова). Стрелац: Шцвељо у 13 минути. Жути картони: Ахчин, Милојевић, Белић, Чордашић (Динамо 1945), Станковић, Ресановић, Вејновић, Танасић (Братство 1946).
Динамо 1945: Весић (Томић ), Бобар (Нинковић), Дашић, Стојанов, Недучић, Ахчин, Милојевић, Станић, Шарчевић (Петровић), Чордашић, Белић.
Братство 1946: Чучковић, Н.Вуковић, Булатовић, Станковић, Танасић (Матовић), Ресановић, Козомара (Макар), Вејновић, Марков (Миличковић) Швељо, С.Вуковић.

У дуелу старих ривала пред својим навијачима фудбалери „брзог воза“ нису успели да остваре позитиван трезултат, иако су током целог сусрета били надмоћнији и имали више прилика за гол. После тринаест минута игре гол одлуке постигао је Огњен Швељо када је после проигравања Маркова на другог стативи био усамљен и савладао голмана Весића. Два минута касније прилика за домаћине када је Белић са десетак метара шутирао у празан гол гостију, али је Булатовић спречио погодак. Гости су поново имали прилику из контранапада када је С. Вуковић искоса шутирао према голу а Марков са пет метара закаснио да постигне погодак. Неколико минута касније домаћи играч Шарчевић је упутио центаршут до Милојевића који је са седам метара пребацио гол Чучковића. До одмора прилике за гол имали су Панчевци, али су Чордашић, Белић и Станић, али је гостујући голман Чучковић излазио као победник. У другом полувремену фудбалери „брзог воза“ били су на половини гостију који су се успешно бранили са десеторицом играча и из контранапада покушавали да дођу до другог гола. До краја меча домаћи фудбалери Станић, Петровић, Белић и Ахчин пропустили су прилике за изједначујући погодак али на крају треба истаћи да су гост из Пригревице заслужено однели три бода.