Фудбалери Динамо 1945 на свом стадиону против Зрењанинаца наступили су без неколицине играча и поред добре игре остали су без бодова. Током целог сусрета Панчевци су имали више прилика за победу, али су Арнаутовић, Поповић, Станић и Стојановски били непресизни пред голом гостију. У суботу тим са Тамиша гостује у Руми, а тренер „брзог воза“ Жарко Тодоровић пред нову утакмицу и гостовање свог тима каже:
-„ Игром на терену нисмо заслужили пораз у првом пролећном мечу, али то је сада прошлост и идемо даље. Нама је свака утакмица врло битна и поштујемо домаћине који је такође квалитетан тим и који ће желети да освоји бодове на свом терену. Желимо да се представимо у што бољем светлу и знамо да нам неће бити лако да остваримо своје жеље.“-
Добро познајете екипу домаћина која је у прошлом колу освојила бод на гостовању.
-„ Знамо њихове вредности и мане и очекујем да ћемо успети да наметнемо свој ритам, да пружимо добру парију и да остваримо позитиван резултат. Јесенас на нашем терену тешко смо дошли до победе и знамо да су код куће много опаснији и да место које заузимају на табели није реално са њиховим играчким квакитетима.“- каже Тодоровић.
Имате пуно дилема око састава тима, неколико играча је ван строја.
-„ У прошлом мечу код куће са Зрењанинцима били смо без неколико играча који су због повреда пропустили меч и сада нису у комбинацији за састав. Пред сам меч видећу ко ће истрчати на терен.“- завршио је Тодоровић.