Прволигаш Железничар почео је са припрема под вођством новог тренера Драгана Аничића, а руководство клуба на челу са председником Зораном Наунковићем вредно ради на довођењу појачања у овом прелазном року како би створио јачи тим за пролећне мечеве. Председник Наунковић који је задужен за играчки кадар каже:
-Могу рећи да све иде по плану и довели смо искусног и квалитетног нападача Сикимића који ће нам доста значити у наставку првенства. Очекујем да ће својим искуством, добрим играма и головима допринети да сачувамо прволигашки статус, а уједно са њим ће конкуренција у тиму бити још јача. Што се тиче нових играча у плану су још да доведемо неколико играча како би заокружили листу појачања која су нам потребна.-
Искусни нападач Предраг Сикимић који је носио дресове Црвене Звезде, Вождовца последњих две сезоне провео у Словенији у Табор Сежана и Домжале по доласку клуб са Тамиша рекао је:
– После разговора са челницима клуба прихватио сам позив и доста тога сам лепо чуо о мом садашњем клубу, поклапају нам се амбиције и верујем да ћемо остварити заједнички циљ да обезбедимо опстанак у Прву лигу Србије. Знам да ће бити нимало лако пролеће за нас и добро сам упознат са тимом „дизелке“ и верујем да можемо да направити резултате које се очекују од нас у пролећном делу сезоне.