На састанку српсколигаша Железничарa, на коме су присуствовали председник клуба Зоран Наунковић и чланови ИО клуба одлучено је да после одласка тренера омладинаца Дејана Жаркова на клупи буде постављен искусни тренер Небојша Петровић-Марадона. Тренер Дејан Жарков од летос је предводио омладинце „дизелке“ са којима је остварио друго место у Војвођанској лиги са добрим изгледима да у наставку сезоне покушају да остваре пласман у Омладинску лигу Србије. Спортски директор клуба Саша Радуловић после договора са новим-старим тренером Петровићем рекао је:
-„ После одласка тренера Жаркова који је морам да нагласим добро радио свој посао и имао добре резултате ове јесени, али због обавеза на послу и породичних обавеза повукао се са клупе омладинаца, морали смо наћи право решење и избор је пао на искусног тренера Петровића који је већ радио у клубу. Није било тешко договорити се са њим, мислим да је он право решење у овом тренутку и да ћемо у наставку првенства престићи лидера на табели Петар Пуачу из Новог Сада и пласирати се у Омладинску лигу Србије.“-
Тренер Петровић поред богате играчке каријере у својој тренерској каријери досад је водио многе клубове из савезног ранга Динамо (Панчево), Силекс, Победа (Прилеп), ПСК, Младеновац и суперлигаша Рад у више наврата. Искусни тренер Петровић који је пре одласка у Јерменију обављао дужност координатора млађих селекција у клубу са Тамиша и после повратка и разговора са челницима клуба „дизелке“ прихватио је да поново преузме омладинску екипу и рекао је:
-„ Позив нисам могао да одбијем јер добро познајем екипу, прошле сезоне сам радио са њом. Захвалио бих се мом колеги тренеру Дејану Жаркову који је иза себе оставио техничку и тактичку припремљену екипу и верујем да неће бити никаквих проблема да се навикнемо једне на друге и да кренемо напред. У плану су неколико квалитетна појачања и надам се да ћемо остварити циљ који имамо, а то је улазак у виши ранг.“-
Припреме омладинске селекције Железничара заказане су за почетак фебруара када ће нови–стари тренер Небојша Петровић извршити прозивку фудбалера.