Стадион: СРЦ Младост. Без гледалаца. Судија:Драгутин Меничанин (Врдник). Стрелци: Ивковић у 23, Савановић у 61 и 63, Ковачевић у 74 минути.
Железничар: Кнежевић, Јанкулов, Дамјановић (Лазаревић), Аничић, Башановић, Плавшић, Јовановић (Зорица), Стојановић, Ивковић (Ковачевић), Стевановић, Савановић.
Козара (БВС): М.Ђаковић, Станаћев, Мастило, Руњевац, Бунић, Мирчета, Н.Ђаковић, Шоћ, Лисица, Војводић, Чуданов.
Пред празним трибинама због ситуације са епидемијом коронa вируса фудбалери „дизелке“ наставили су победоносну серију и остварили 15 победу у првенству, све су ближи свом циљу уласку у Прву лигу Србије. Лидер на табели имао је од првог минута инцијативу и прилике и после центаршута Јанкулова са десне стране Ивковић је шутем из окрета отворио пут ка победи, савладао je голмана М.Ђаковића. После вођства домаћи фудбалери наставили су добром игром и приликама, а до одласка на одмор најбољу је имао Ивковић када је његов шут завршио на пречку гостујућег гола. У другом полувремену домаћи фудбалери наставили су у истом ритму и постигли још три поготка у мрежи гостију из Банатског Великог Села. Други погодак на мечу после центаршута Стојановића, зимско појачање Савановић је на другој стативи лопту послао у мрежу гостију. Два минута касније поново је Савановић искористио указану прилику када је изашао сам на голмана М.Ђаковића и постигао свој други гол на мечу. До краја меча још један погодак у мрежи гостију после лепе акције, искусни Данило Ковачевић је био на правом месту и постигао свој једанаести гол у првенству за коначну и убедљиву победу лидера на табели.