Фудбалери Железничара из Панчева, лидера на табели Српске лиге групе Војводина су на одмору до 20. јануара када ће стартовати са радом за пролећни део првенства. Тренер Душан Јеврић који је летос дошао на клупи „дизелке“ остварио је велики и јединствени успех са својим фудбалерима освајањем првог места где су у протеклих 15 кола остварили 13 победа и два ремија без изгубљене утакмице. Председник клуба Зоран Наунковић уз помоћ свог првог сарадника Ненада Бојковића који су осам година у клубу и ове сезоне желе да помере границе и да се пласирају у Прву лигу Србије.
-„ За сада све тече по плану како смо замислили и желим да напоменем да смо сви заједно свесни какве нас обавезе очекују у наставку првенства где желимо да задржимо врх табеле. Настављамо даље и верујем да можемо ове сезоне до нашег циља, а то је пласман у виши ранг, да наставимо серију добрих резултата које смо постизали као клуб протеклих година.“- каже Наунковић.
По завршетку јесењег дела управа клуба на челу са председником Наунковићем је на месту спортског директора поставила Сашу Радуловића који је доскора радио у прволигашу Жаркову. Нови спортски директор Радуловић искусан је у свом послу и који је задужен за играчки кадар рекао је:
-„ Добра јесен је иза нас и тек смо на пола пута од плана који желимо да ове сезоне остваримо. Прво што је било важно обавили смо разговоре са тренерима и фудбалерима где нико није изразио жељу да промени средину и тим који је постигао добре резултате остаје на окупу.“-
Фудбалери лидера српсколигаша са Тамиша су на одмору до 20. јануара.
-„ Ближи се дан окупљања, све је познато и договорено, почињемо 20.јануара када ће тренер Душан Јеврић са својим сарадницима извршити прозивку фудбалера. Радићемо на својим теренима, а у фебруару у другој фази припрема ћемо отпутовати на двонедељне припреме у Будви. Тамо смо уговорили мечеве са суперлигашима Подгорицом, Грбаљем и друголигашем Бокељом.“- каже Радуловић.
Да ли ће бити новајлија за сада су дошла двојица нападача Никола Радисављевић (Рад) и Милош Савановић (Раднички. Зрењанин).
-„ Клубу су приступила двојица младих нападача од којих очекујем да се својим играма и головима наметну и оправдају наша очекивања у пролећним мечевима. Водимо завршне разговоре са још четворицом играча који су играли у вишем рангу и очекујем да ових дана ставе своје потписе око доласка у клуб. “- рекао је Радуловић.