Стадион: СРЦ Стрелиште. Гледалаца: 50 Судија: Новица Анђеловски (Качарево). Стрелци: Ђуровић у 58, Сарајлин у 88 минути.
ОФК Вршац:Јеверичић, Б.Благојевић, Марковић, Коцић, Качаревић, В.Благојевић, Ђурић, Ј.Јанковић, Ђуровић, Радисављевић, Миошко, Станков. Играли су још: Јока, Марковић, Бељин, Лазевски, Спасић, Ђ.Јанковић, Вранић, Илић, Сарајлин, Петровић.
Пролетер Михајловац: Ј.Добрић, Мишић, Марјановић, Милосављевић, Л.Пејић, М.Пејић, Јовановић, Станковић, Максимовић, Миланковић, Дишић. Играли су још: Д.Добрић, Милентијевић.
У трећем контролном мечу остварена је трећа и заслужена победа српсколигаша ОФК Вршца, овај пут против врло добрих гостију из Михајловца. Тренер Ненад Мијаиловић шанcу је пружио свим играчима и може бити задовољан издањем својих фудбалера. У првом полувремену мреже су мировале где су Вршчани имали инцијативу и неколико прилика за гол, али су били непресизни пред голом голмана Ј.Добрића. У другом полувремену после десетак минута игре после центаршута новајлије Николе Радисављевића најбоље се снашао други новајлија Лазар Ђуровић који је затресао мрежу гостујућег голмана за вођство. Нову прилику за гол имали су домаћи фудбалери Сарајлин и Петровић, а за госте Милентијевић је два пута био у идеалним позицијама за погодак. Два минута пре краја Лука Петровић је идеално упослио Сарајлина који је ефектно шутирао и погодио мрежу гостију и поставио коначан исход меча. Фудбалери ОФК Вршца следећу проверу имају у суботу на СРЦ Стрелиште у Панчеву са Степојевац Вагаом.