Фудбалери Динамо 1945 од тренера Жарка Тодоровића после пријатељског меча са ГСП Полет Дорћол који су савладали (1:0) добили су заслужени одмор до половине јануара. У првом делу првенства фудбалери „брзог воза“ освојили су четврто место са освојених 26 бодова где су остварили осам победа, два ремија и пет пораза. Један од играча који је јесен обележио је везиста Александар Стојановски који је фудбалску школу почео у Динамо 1945, а летос се поново вратио у ,,брзи воз“ из прволигаша Златибора. После одиграног првог дела сезоне Стојановски је о јесеним резултатима свог клуба рекао:
-„Пред почетак првенства били смо међу кандидатима за највиши пласман али смо направили неколико непланираних киксева и први део завршили са бодовним заостатком од водећих тимова. Одлична атмосфера и здрава конкуренција међу играчима дала је добре резултате и показали смо да вредимо и можемо више од постигнутог.“-
После шест месеци у прволигашу Златибору летос сте се вратили и поново обукли плаво-бели дрес.
-„Нисам имао никакву дилему око мог повратка у клуб где захваљујући председнику Горану Јањовићу и Ненаду Јованчевићу имамо услове које имају мало клубова у Србији. Моја жеља, и верујем да ћемо успети да за две-три сезоне остваримо улазак у прву лигу што као клуб сигурно заслужујемо.“- каже Стојановски.
Одиграли сте јесенаc тринаест мечева, постигли пет голова и исто толико сте забежили асистенција.
-„Не бих пуно давао значај само мојој игри јер је фудбал колективна игра али ми је драго да сам својом игром и головима оправдао очекивања која се од мене очекују. Сигурно да нам недостаје и мало спортске среће да бих прескочили овај ранг и сигурно да постоји и наша кривица што нисмо постигли више у овом делу сезоне.“- каже Стојановски.
Добили сте одмор до половине јануара када крећете са радом.
-„Имаћемо месец дана да се одморимо од напорне сезоне и могу да истакнем да је тренер Тодоровић доста допринео својим саветима да постигнемо добре резултате у првом делу сезоне. Уколико останемо у истом саставу оптимиста сам и верујем да ћемо у наставку сезоне бити бољи и успешнији.“- завршио је Стојановски.