Фудбалери српсколигаша Динамо 1945 у протеклом делу сезоне бележили су добре резултате и налазе се на петом месту са освојених 26 бодова. Својим добрим играма истакао се везиста Немања Ахчин који је прошао све млађе селекције Црвене Звезде и био три године у првом тиму, а онда у суперлигашу Војводини (Нови Сад), одакле се летос вратио у свој родни град Панчево
-,, Досадашњи постигнути резултати су нашег доброг рада и после ове изненадне паузе која траје месец дана мало сада размишљамо о фудбалу. Можда смо могли да освојимо који бод више, али биће прилике за поправни. биће када се сезона настави“- каже Ахчин
Одиграли сте 16 утакмица, играте на месту задњег везног и два пута сте били стрелац.
-,, Само једном сам пропустио меч и то у првом колу и мислим да сам у потпуности оправдао поверење тренера Тодоровића. Са тимовима из горњег дела табеле пружали смо боље игре, али против слабијих екипа непланирано смо губили бодове и због тога нисмо остварили бољи бодовни салдо.“- каже Ахчин.
Фудбал је увек у мислима и како проводитe ових месец дана без правих тренинга и утакмица.
-„ Није било лако првих дана због прекида првенства,али нисам престајао са тренинзима три пута недељно одрадим тренинг један део у свом стану и истрчим деоницу кад није полицијски час код хале спортова на Стрелишту. Остало време проводим на интернету и телефону где сам у контакту са својим тренером и саиграчима из клуба.“- каже Ахчин.
Шта мислите о наставку првенства.
-„ Сада је ситуација много боља и верујем да ћемо ускоро моћи да сви заједно да тренирамо. Још није све готово,али најважније да сви изађемо здрави и да се вратимо нормалном животу и обавезама које смо имали раније. Што се тиче наставка сезоне очекујем да ће водећи људи донети праве одлуке шта и како даље.“- каже Ахчин.