Фудбалери Динамо 1945 у протеклој години бележили су добре резултате и у јесењем делу сезоне завршили су на четвртом месту. У среду 15.јануара у 12 часова на градском стадиону тренер Жарко Тодоровић са својим сарадницима извршиће прозивку играча. Својим добрим играма истакао се везиста Немања Ахчин који је прошао све млађе селекције Црвене Звезде и био три године у првом тиму, а онда је био на позајмицама Грбаљ, Младост (Лучани), Нови Пазар, Мачва, Кршко (Словенија), Војводина (Нови Сад), одакле се летос Ахчин вратио из у свој родни град Панчево .
-,, Прошла година је били више него успешна, то је резултат нашег доброг рада и наравно да желимо да наставимо у истом ритму и ове године. Можда смо могли да у првенству освојимо који бод више, али слабији старт нас је коштао што смо заостали сада у односу на првопласиране екипе из комшилука.“- каже Ахчин
Јесенас сте одиграли 14 утакмица играте на месту задњег везног и два пута сте били стрелац.
-,, Само једном сам пропустио меч јесенас у првом колу и мислим да сам у потпуности извршавао задатке које од мене захтевао тренер Тодоровић. Имамо циљ и жеља ми је да са клубом остварим започети посао који су водећи људи клуба зацртали, а то је да у што скорије време остваримо пласман у виши ранг.“- рекао је Ахчин.
Током јесени пружали сте боље партије против тимова из горњег дела табеле.
-„ Мечеви са јачим тимовима су нам били прави показатељ колико вредимо и можемо, али остаје велики жал што нисмо против слабијих екипа били на висини задатка и због тога нисмо остварили бољи пласман на табели. У наставку првенства биће тешко стићи лидера на табели, али не одустајемо борбе и до последњег кола покушаћемо да направимо што боље резултате и још бољи пласман на табели.“- оптимистички каже Ахчин.
Тренутно сте на одмору у Египту и ближи се крај одмора.
-„ Тешка  сезона je  била иза нас и искористио сам зимску паузу да се што боље одморим  како би спреман дошао на припремама. Без обзира на одмор свакодневно одрадим самостално тренинг, јер опуштања нема и тако ћу лакше поднети напоре које нам тренер Тодоровић наметне у припремном периоду.“- каже Ахчин.
Прозивка је 15 јануара када стартујете са припремама.
-„ Летос сам се на позив председника Јањовића поново вратио у клуб и нисам погрешио, јер је мало клубова у земљи са условима које има мој садашњи клуб. Једва чекам да се окупимо и да кренемо са радом, атмосфера у клубу је на високом нивоу и морам да истакнем да смо сви заједно заслужни за успехе које смо остварили у прошлој години.“-завршио је Ахчин.