Фудбалери Железничара из Панчева, лидера на табели налезе се на припреме у Будви где 24 фудбалера вредно раде под надзором шефа стручног штаба Душана Јеврића и његових сарадника Марка Андрејића и Владимира Растовића. Испред управе клуба на пут са играчима су спортски директор Саша Радуловић, директор Ненад Бојковић и Предраг Санадер који су свакодневно уз стручни штаб и играче. Фудбалери „дизелке“ свакодневно тренирају два пута дневно и после пет дана рада на црногорском приморју тренер Душан Јеврић дао је своје виђење и каже:
-„ Задовољан сам и све тече по плану који смо зацртали за овај други део припрема и морам да истакнем да момци добро одрађују захтеве које од њих очекујем на тренинзима. Најважније да су сви здрави и орни за рад и да тако остане до краја припрема.“-
Какви су услови за тренирање и смештај где боравите у Будви.
-„ Све је на врхунском нивоу, од смештаја до терена где тренирамо и захвалио бих се људима који су нам домаћини где имамо идеалне услове за рад. Време је како смо пожелели пре доласка и можемо тренирати без икаквих проблема.
Атмосфера је на високом нивоу и знамо зашто смо овде па нам ништа не пада тешко, јер сви заједно верујемо да ће нам се све вратити добрим резултатима у наставку првенства.“- каже Јеврић.
Како су се уклопиле новајлије које су дошле у овом прелазном року.
-„ Играчи који су дошли добро су се уклопили и они ће својим играчким искуством и квалитетом доста значити овом тиму у наставку сезоне. Полако уигравaмо линије тима и задовољан сам како све тече и очекујем да ћемо бити бољи и јачи него јесенац.“- каже Јеврић.
Одиграли сте две контролне утакмице у првом мечу са прволигашем Подгорицом одиграли сте без голова, а у другом савладали прволигаша Грбаљ са 5:1. Стрелци су били Данило Ковачевић и Милош Савановић по два гола и Лука Стојановић се једном уписао у листу стрелаца.
-„ Одиграли смо два меча против јаких ривала и задовољан сам како смо изгледали у овим мечевима. Сигурно да има још тога да се поправи у нашој игри и радићемо на томе да грешке сведемо на минимум до почетка пролећног дела сезоне. Тек смо на почетку друге фазе припрема и настављамо са радом и обавезама које нас очекују у наредним данима овде у Будви како би се што боље припремили.“- каже Јеврић.
Одиграћете још две утакмице са Арсеналом (Тиват) и Бокељом.
-„ У плану су овде још две провере, а затим ће и слика бити јаснија око нашег стартног тима. Сви играчи ће имати довољну минутажу у мечевима које ћемо одиграти и само својим добрим играма на терену могу изборити место међу најбољима. Наш циљ ове сезоне је врх табеле и очекујем да ћемо на крају сезоне сачувати прво место и пласирати се у Прву лигу Србије.“- завршио је Јеврић.