Фудбалери Глогоња у прошлој сезони Друге Јужнобанатске лиге група Север завршили су на деоби трећег места табеле које је водило у плејоф за улазак у виши ранг али је првенство прекинуто због пандемије вируса корона. Председник клуба Саша Веселиновић који је дванаест година на челу клуба и који је двадесет година као играч носио дрес Глогоња,а на последњој седници клуба изненада је поднео оставку.
-„ Доста је било, дуго сам година у клубу скоро четрдесет година и после неколико дана размишљања одлучио сам да поднесем оставку и да клуб преузму нови људи. Наш заједнички циљ био је да после дужег времена Глогоњ вратимо у Јужнобанатску лигу и били смо на добром смо путу, али сад желим пуно среће људима који ће наставити са радом у клубу.“-
Вашим радом и ангажовањем у клубу сада тренирају и такмиче се поред сениорске екипе и три селекције младих фудбалера без икаквих проблема. Уједно просторије на стадиону су реновиране, терен је у идеалном стању и постављени рефлектори да може се тренирати и у ноћним терминима.
-,, Заједничким радом и сарадњом са МЗ Глогоња и помоћи града Панчева направили смо да су сада услови много бољи него претходних година. Нови људи који дођу у клуб не смеју стати него треба да наставе са још бољим идејама и да клуб поврати сјај који сам ја са њима заједно желео претходних година.“- каже Веселиновић.
Да ли је било притисака да поднесете оставку на место председника.
-,, Не никаквог притиска није било одлука је само моја јер мислим да сам се пуно потрошио и моја породица то најбоље зна и осећа. Нормално је да дођу други људи који ће бити можда успешнији и бољи. Увек ћу бити уз мој клуб где сам провео много година и помагаћу колико ми могућности дозволе.“- истакао је Веселиновић.