Фудбалери Глогоња у Јужнобанатској лиги група Север завршили су први део сезоне на другом месту са четири бода мање од Јединства Стевић утакмица мање. Руководство клуба на челу са председником Ненадом Спасићем у зимској паузи жели да направи јачи тим који ће јуришати на сам врх табеле у пролећном делу сезоне.
-Задовољан сам протеклом годином и морам да истакнем да смо имали тежак почетак, јер нас је много погодила смрт нашег тренера Зорана Маџевског. Момци су показали велику вољу и његову част дали смо све од себе и постигли одличне резултате.- рекао је Спасић.
О појачањима и новим играчима који ће приступити у овом прелазном року председник Спасић је рекао:
-Што се тиче појачања желимо да доведемо два млада бонус играча која су нам потребна и употпунила искусан тим који имамо. Играчи који су играли јесењој сезони су остали, а у наредних неколико дана завршићемо разговоре са потенцијалним појачањима.-
Почетак припрема заказан је за 24.јануар.
-Најважније да сви останемо на окупу и комплетне припреме одрадићемо на нашим теренима где имамо одличне услове и верујем да ћемо у наставку првенства наставити са добрим резултатима. Циљ нам је улазак у виши ранг и да не верујем у то не бих се прихватио да будем председник мог клуба.- завршио је Спасић.