На новом гостовању у Бачкој Паланци фудбалери српсколигаша Динамо 1945 забележили су други пораз у првенству. У протеклих шест кола фудбалери „брзог воза“ остварили су четири победe и два пораза уз гол разлику 11-6 и имају три бода мање од водећих екипа на табели Младости (НС) и Бачке 1901. Један од бољих на гостовању Старом Граду био је млади голман Миљан Анџић (19 год.) који је упркос сигурним интервенцијама није успео да сачува своју мрежу и да свој клуб сачува пораза. Голман Анџић летос се вратио у „брзи воз“, а бранио је за млађе селекције ОФК Београд, БСК Борча и сениорске екипе Динамо 1945 и Млади радник 1926.
-„ Тим је потпуно нов, још се уигравамо и желим да напоменем да после овог пораза није ништа изгубљено, али сигурно је да смо могли боље резултатски проћи. Сами смо криви што смо против неугодног ривала остали без бодова. Окрећемо се новом ривалу и желимо да задржимо место у врху табеле и да први део сезоне завршимо са добрим резултатима што је до сада красило наш клуб.“- каже Анџић.
Добрим одбранама у протеклим колима били сте један од заслужнијих у тиму за добре резултате.
-„ Драго ми је да сам својим добрим одбранама допринео добрим резултатима клуба и желим да напоменем да смо подједнако сви заслужни за успех који смо постигли у досадашњем делу сезоне. Идемо даље и још много бодова је у оптицају, али верујем да ћемо остварити зацртани циљ који желимо у овој сезони.“- каже Анџић.
Наредни ривал у среду на вашем стадиону је Омладинац из Нових Бановаца.
-„ Нема лаких противника и морамо бити максимално спремни како би остварили добар резултат. Поштујемо ривала из Бановаца који је показао добре игре у досадашњем делу сезоне и који има доста квалитетних појединаца у свом саставу. Немамо избора и желимо да освојимо нова три бода.“- каже Анџић.
Дуго година клубу српсколигаша са Тамиша је тренер голмана Ненад Николић који сада ради и са двојицом младих и перспективним голманима Миљаном Анџићем и Иваном Лукићем који је нажалост сломио ногу на првенственом мечу омладинаца против Радничког у Сремској Митровици. Тренер Николић има само речи похвале за своје ученике и каже:
-„Морам да истакнем да сам у протеклом периоду радио са два одлична момка још боља голмана који су вредно тренирали и спремно чекали своју шанcу. Нажалост тешка повреда младог Лукића је сада пореметила наш рад и верујем да ће он из овога изаћи јачи и што пре се опоравити и стати међу стативама.“