Стадион: СРЦ Стрелиште. Гледалаца: 50. Судија: Немања Домазетоски (Панчево). Стрелци: Станић у 43 за Динамо 1945, Влаовић у 24, Мирковић у 33, Маринковић у 48, Мијатовић у 61 минути за Таково.
Динамо 1945: Анџић, Каришик, Недучић, Каранфиловски, Дашић, Ахчин, Милојевић, Шарчевић, Поповић, Станић, Јаковашић. Играли су још: Томић, Радисављевић, Бодловић, Николајев, Арнаутовић, Вјештоца, Којић, Стојановски, Нинковић.
Таково: Кашанин, Ђорђевић, Текијашки, Милићевић, Спасојевић, Золнајић, Костић, Влаовић, Јосовоћ, Мирковић, Маринковић. Играли су још:Бојовић, Јовичић, В.Илић, С.Илић, Лазаревић, Јоксић, Вујовић, Мијатовић.
У дуелу два српсколигаша славили су гости из Горњег Милановца који су своје прилике претворили у голове. Гости су повели када је после центаршута Костића, Влаовић био на правом месту и лопту проследио у мрежу голмана Анџића. Прилику за изједначење „брзог воза“ имали су Поповић и Станић али прилике су пропуштене пред голом Кашанина. Неколико минута касније Мирковић је успео да искористи указану прилику и савлада Анџића. Добру игру домаћих крунисао је Станић када је смањио резултат. Три минута игре после одмора Мијатовић је несебично проиграо Маринковића који је постигао трећи погодак за госте. Коначан резултат поставио је Мијатовић када је са неких шеснаест метара шутирао и погодио мрежу Панчеваца.