Долина- Јединство Стевић 2:0 (1:0)
Падина. Гледалаца: 200. Судија: Милан Јаношев (Црепаја). Стрелци: Мамојка у 35, Радивојев у 53 минути.
Долина: Кралик, Раденковић, Колак, Стајић, Поповић, Хлавча, Светлик, Јованов, Тошић, Радивојев, Мамојка. Играли су још: Бујаковић, Ћирић, Ковач, Илић, Угреновић.
Јединство Стевић: Георгијевски, Ваневски, Момчиловић, Величковић, И.Пешовски, Живаљевић, Крстевски, Балножан, Атанасов, С.Пешовски. Играо још: Шаренац.
Домаћи фудбалери били су најбољи на турниру и заслужено освојили победнички пехар који је предао председник Долине Јан Поволни. Први погодак домаћи фудбалери постигли су после брзе и лепе акције a стрелац је био Мамојка главом после центаршута Тошића. У наставку Падинци су имали више од игре и после продора Тошића који је шутирао према мрежи Качареваца Радивојев је био на правом месту и поставио коначан исход меча. Најбољи играч и стрелац турнира са четири гола је Миљан Радивојев (Долина), а најбољи голман Душан Кралик (Долина).

Полет (Ид) -АШК (Арадац) 0:2 (0:0)
Падина. Гледалаца: 100. Судија: Дарко Јаћимовски (Качарево). Стрелци: Мијић у 85, Шћевко у 90 минути.
Полет (Ид):Мрчић, Ивковић, Бартош, Бузађија, Михајлов, Јаћимовски, Стојковић, Поповић, Николић, Станковић, Андрејин.
АШК (Арадац): Заорец, К.Гал, Селкох, Матејин, Сриско, В.Гал, Зарић, Нијић, Ненин, Јанковић, Куртешан. Играли су још: Семац, Шћевко, Курулуска, Ђуришић, Кораћ.
У борби за треће место водила се равноправна игра са неколико прилика за оба тима. Фудбалери из Арадаца дошли су до победе у последњих пет минута када су Мијић и Шћевко успели да искористе своје прилике и савладају Идворчане.