Полет (Ид).- Јединство Стевић 1:3 (0:1)
Падина. Гледалаца: 100. Судија: Драган Милановић (Панчево). Стрелци: Н.Стојковић у 49 за Полет, С.Пешовски у 26, П.Окука у 58, Анђеловић у 86 минути за Јединство Стевић.
Полет (Ид):Мрчић, Ивковић, Бартош, Бузађија, Михајлов, Јаћимовски, Стојковић, Поповић, Николић, Станковић, Андрејин.
Јединство Стевић:Н.Окука, Ваневски, Момчиловић, Величковић, П.Окука, И.Пешовски, Крстевски, Анђеловић, Балножан, Атанасов, С.Пешовски.
Првог дана одиигране су утакмице на III Меморијалном турниру „Мирослав Ковач-Кови“ на сећање успешног и дугогодишњег финансијера и председника Долине која је са њим остварила историјски успех играјући у Првој лиги Србије. У првој утакмици турнира Качаревци су били бољи од новог јужнобанатског лигаша из Идвора и заслужено се пласирали у финале турнира. После добре акције Стефан Пешовски је постигао водећи погодак за свој тим у првом полувремену. Идворчани су изједначили голом Н.Стојковића, да би неколико минута касније Предраг Окука главом поново довео Качаревце у вођство. Ново појачање Анђеловић је четири минута пре краја шутем са неких шеснаест метара поставио крајњи резултат овог меча.

Долина-АШК (Арадац) 4:0 (3:0)
Падина. Гледалаца: 150. Судија: Дарко Јаћимовски (Качарево). Стрелци: Јованов у 13, 37 и 89, С.Мамојка у 24 минути.
Долина: Кралик, Хлавча, Раденковић, А.Стајић, Поповић, Б.Стајић, Светлик, Јованов, Ковач, Радивојев, С.Мамојка. Играли су још: Илић, Угреновић, М.Мамојка.
АШК (Арадац): Заорец, К.Гал, Селкох, Матејин, Сриско, В.Гал, Зарић, Нијић, Ненин, Јанковић, Куртешан. Играли су још: Семац, Курулуска, Ђуришић, Кораћ.
Домаћи фудбалери захваљујући расположеном троструком стрелцу Јованову савладали су госте из Арадаца. У тиму домаћих из Падине наступио је син Мирославa Ковачa који је кренуо стопама свог оца који је такође био играч Долине. У финалу турнира састаће се Долина и Јединство Стевић са почетком у 18 часова.