Фудбалери Јединства из Влајковца после одиграних 15 кола први део сезоне у Јужнобанатској лиги завршили су на првом месту са освојених 39 бодова. Ове јесени тим из Влајковца показао је својим играма и резултатима да је најозбиљнији кандидат и да има тим за улазак виши ранг. Управа клуба на челу са спонзором клуба Сафетом Тихићем створила је идеалне услове и тим са тренером Мирасловом Бељином ове јесени освојио је прво место. На последњем мечу у Потпорању фудбалери Јединства остварили су убедљиву победу.

-„На тешком гостовање пружили смо добру и ефикасну игру и освојили три бода са којима смо задржали врх табеле. Морам да похвалим играче који су били на висини задатка и наша победа у ниједном тренутку није била у питању против домаћина који код куће тешко губе бодове.“- каже Бељин.
Другу годину је на клупи Влајвчана тренер Бељин који је пре тога успешно предводио Вршац Јунајтед о протеклој јесени каже:
-„ Прославили смо леп успех, али одмора нема морамо увек напред и предстоји нам добра анализа како би што спремније дочекали наставак сезоне. Задовољни смо постигнутим резултатима у протеклом периоду и морам да напоменем да су за успех најзаслужнији играчи уз један добар рад и спој младости и искуства у саставу тима.“-
Сада предстоје нове обавезе и изазов да сачувате лидерску позицију.
-„Од првог кола смо били на челу табеле и мислим да смо у најбољој позицији да освојимо прво место. У наставку првенства имамо тежак задатак, али верујем да можемо наставити у истом ритму.“- каже Бељин.
Предстоји састанак са управом клуба што се тиче играчког кадра.
-„Ових дана разговараћу са управом клуба и предложићу да овај састав уз два-три појачања сигурно може да сачува прво место и пласмана у виши ранг који по квалитету заслужујемо. Сви тимови ће се појачати у паузи и без обзира на то, ипак сам оптимиста и верујем да ћемо у наставку сезоне задржити врх табеле и на крају прославити успех са својим навијачима.“- завршио је Бељин.