Стадион:Јединство Стевић. Гледалаца: 100. Судија: Немања Бунчић (Панчево). Стрелци: И.Пешовски у 3, С.Пешовски у 30, Атанасов у 33, Анђеловић у 40 за Јединстзво Стевић, Н.Ј.Јованов у 16 минути за Омладинац 1927.
Јединство Стевић: Георгијевски, Кљајић, (Шаренац) Момчиловић (Бунра), Живаљевић, Басарић, И.Пешовски, П.Окука, Анђеловић, С.Пешовски (Смиљковић), Балножан, Атанасов.
Омладинац 1927: Шиђанин, Шабанај (Стојић), Маринковић, Н.С.Јованов, Видовић, Ступар (Поповић), Ранков, Новчић, Н.Ј.Јованов, Димитров (Пушкаш), Цветковић (Вукељић).
Пут ка победи Качареваца отворио је Иван Пешовски у трећој минути када је са неких 25 метара снажно шутирао и савладао голмана Шиђанина, да би десет минута касније Михајловић удвостручио предност. Гости из Опова су преко Н.Јованова дошли до изједначења, али до одласка на одмор још три поготка у мрежи гостију Стефан Пешовски, Атанасов и Анђеловић су се уписали у стрелце. У другом полувремену сигурна и боља игра домаћина, али промене резултата није било. У тиму домаћих добром игром истакли су се Анђеловић, Атанасов и браћа Пешовски.