Панчево. Стадион: СРЦ Младост. Гледалаца: 200. Судија: Немања Домазетоски (Панчево). Стрелци: Ковачевић у 14 и 59 из пенала, Ивковић у 51 за Железничар, Сарајлин у 4, Лазевски у 67 минути за ОФК Вршац.
Железничар: Кнежевић, Јанкулов, Брајовић, Лазаревић, Руњаић, Лукић, Плавшић, Јовановић, Стојановић, Мандић, Ковачевић. Играли су још: Катанић, Илић, Ивковић, Стојанов, Вучетић, Петровић, Владисављевић, Миливојевић, Танасковић.
ОФК Вршац: Јеверичић, Б.Благојевић, Којић, Качаревић, Сарајлин, Видаков, Спасић, Милићевић, М.Ћирка, Станков, Лазевски. Играли су још: Андрејић, Дестани, Обрадовић, Јанков, А.Ћирка, Јанковић, Илић, Белић, В.Благојевић.
У дуелу два српсколигаша фудбалери „дизелке“ имали су више од игре и прилике против Вршчана и на крају остварили победу. Гости су повели после четири минута игре када је Сарајлин искористио прилику и савладао голмана Кнежевића. Десетак минута касније Мандић је са леве стране упутио центаршут, Јовановић главом проследио до капитена Ковачевића који је био бржи од голмана Јеверичића и постигао изједначујући погодак. У последњих пет минута првог полувремена домаћи играчи Лукић, Јовановић и Стојановић пропустили су прилике за гол. После одмора и пет минута игре најлепша акција домаћих када је Ковачевић упослио Стојановића по левој страни, а овај упутио повратну лопту и на правом месту био је Ивковић који је са неких седам метара послао лопту у мрежу за вођство. Добра игра домаћих фудбалера крунисана је поготком из пенала Ковачевића када је после центаршута са леве стране Стојановића гостујући играч играо руком. Најлепши погодак на мечу постигао је капитен гостију Лазевски када је са шеснаест метара погодио саме рашље немоћног Кнежевића. До краја меча вредно је истаћи прилику Илића када је искоса шутирао у голмана Вршчана.