Фудбалери Радничког из Ковина вредно тренирају, а тренер Марко Шарановић наметнуо је жесток рад. На тренинзима је присутно двадесет пет фудбалера који ће се својим радом и залагањем изборити за место у стартноj постави. Од следеће сезоне после годину дана фудбалери Радничког највероватније ће бити чланови Војвођанске лиге Исток, јер постоји реална шанса да као другопласирана екипа повратите статус војвођанског лигаша.
-„ Пратимо ситуацију и очекујемо да ћемо званично добити лепе вести и да се од следеће године такмичимо у вишем рангу што реално заслужујемо.
Почели смо са припрема и направили план и очекујем да ћемо успети да направимо тим који ће остварити пласман у горњем делу табеле.“- каже Шарановић.
Клубу су приступили тројица новајлија Дивнић (Партизан, Гај), Миливојев и Антић (Динамо 1945), а клуб за сада нико није напустио.
-„У договору са челицима клуба довели смо тројицу младих новајлија и најважније да су сви играчи остали на окупу тако да сада по двојица играча конкуришу за место у првих једанаест. Бићемо јачи и имамо доста времена да се уиграмо и да постигнемо добре резултате.“-истакао је Шарановић.