Фудбалери новог прволигаша Железничара у прoшлом колу против Земуна остварили су историјску победу, али после меча остали су без тренера Марка Перопвића који је после два месеца одлучио да се повуче са клупе. Председник Зоран Наунковић после споразумног раскида сарадње са тренером Перовићем на састанку управе одлучено је да у наредном периоду на клупи седи досадашњи помоћник Марко Андрејић.
-„После одласка тренера Перовића у недељу против Лознице тим ће предводити досадашњи помоћни тренер Марко Андрејић који има наше пуно поверење Годину дана је у клубу и одлично познаје играчки кадар и прву лигу, јер је дуго радио у клубовима који су играли у овом рангу такмичења. Не журимо са избором новог тренера и у овом тренутку је сигурно Андрејић најбоље решење за клуб.“- каше Наунковић
У пријатељском мечу против ОФК Београда дебитовао је тренер Марко Андрејић победом головима Марка Стојанова и Данила Ковачевића.
-„ Очекује ме нимало лак посао и захвалио бих се на поверењу који су ми указали људи из управе клуба на челу са председником Зораном Наунковићем. У мечу са романтичарима била је добра провера за све играче и задовољан сам како смо деловали на овом мечу. Увек може боље и верујем да овај тим може до циља и пласмана на табели који је зацртао пред почетак сезоне.“- каже Андрејић.
У недељу гостујете Лозници која има бод више
-„ Тешко гостовање и очекује нас нимало лак противник који је ове сезоне постао прволигаш као и ми и који ће желети да освоји три бода. Знамо вредности и мане домаћина и очекујем да се ми представимо у добром издању и да покушамо да останемо непоражени. “- каже Андрејић.
Да ли су сви играчи у комбинацији за саcтав.
-„ Две недеље имамо четворицу играча ван строја који неће бити у комбинацију ни за овај меч и поред тога спремни смо за дуел који ће верујем бити занимљив и неизвестан. Очекујем да ће момци одрадити задатке које смо радили на тренинзима и да ћемо успети да се вратимо у добром расположењу.“- завршио је Андрејић.