Протеклих два месеца у време велике пандемије короне вируса водиле су се разне приче о будућности клуба српсколигаша Динамо 1945 некадашњег друголигаша у старој Југославији. На одржаној седници Извршног одбора клуба где је било присутно свих једанаест чланова на челу са Гораном Јањовићем који је отворио седницу и рекао:
-„ Добро сте упознати са садашњом ситуацијом у клубу и морам да истакнем да сам донео одлуку да после осам година рада поднесем неопозиву оставку на место председника клуба. Када смо ми заједно преузели клуб циљ нам је био да клуб који има дугу и успешну традицију вратимо на старе стазе и успели смо у томе. Доста труда и времена је уложено и не жалимо за тим, јер резултати и преко 300 деце које тренирају у клубу и услове које смо створили су прави показатељ нашег заједничког рада.“-
Председник Јањовић је истакао у свом излагању.
-„ Закључно са 31.12.2019 године клуб ником није остао дужан и све обавезе су измирене од стране клуба, једино су у ових три месеца до прекида првенства остала нека дуговања. То смо желели решити, али због познате ситуације и пандемије вируса све је стало тако да нисмо имали могућности да радимо у нормалним условима.“-
Фудбалери српсколигаша Динамо 1945 који су на одмору због прекида сезоне затекла их је тренутна ситуација,али вредно је истаћи да су са председником клуба Гораном Јањовићем од првог дана били и потпредседник Алексадар Павковић, директор Ненад Јованчевић, Зоран Радојковић, Драган Павловић. др. Душаном Стојићем, Милош Ђукановић, Горан Радовић и прескочена су три ранга такмичења. Поред добрих резултата на фудбалском плану доста тога је урађено на сређивању стадиона и објеката који су у власништву клуба. Од првог дана пре година доласка у клуб кренуло са реновирањем просторија и терена на стадиону који је у том тренутку био напуштен и нису постојали никакви услови за одигравање утакмица. После само годину дана комплетан главни и помоћни терен као и управна зграда са свим просторијама урађена је на врхунском нивоу. Ту се није стало већ су настављене акције око довођења многих људи и спонзора да се укључе у помоћ да клуб достигне ниво и да има услове који има сада.
Председник Јањовић је заједно са Јованчевићем и сарадницима и спонзорима донирали су клубу зграду са четири апартмана за младе фудбалере.
-„ На уласку у стадион месту старе урушене зграде направљена је нова коју смо донирали уз помоћ многобројних спонзора у којој су поред свлачионице направљена и четири апартмана опремљена са подним грејањем где ће млади фудбалери моћи да живе и станују док су у нашем клубу. Заједно са Јованчевићем смо донели такву одлуку и успели да направимо то за нашу децу из града Панчева.“- каже Јањовић.
Затим је Јањовић истакао фирме које су помагале клуб да лакше функсионише и нагласио:
-„ Многи људи и спонзори из града су помагали клуб протеклих година и вредно их је поменути и то су били: Техношпед, Леди, Кутко, Сага, Амиго, Кафе Кула, Промшек, Кафе Љубићево, Кафе Фламинго, Мењачница Премијер, Миленијум, Пан Леди, Такси Петролм, Мима Аото, Стр Саша и Пекара Партизан.“-
Током протеклих година рада у клубу стизале су честитке за ваш рад.
-„ Добијали смо подршку и похвале за наш рад од многих људи широм Србије који су долазили на наш стадион и видели у каквом је данас стању стадион и услови које имамо. Посетили су нас људи из ФС Србије и од њих смо добили похвале и велику част да смо клуб који има услове да будемо домаћини нашим младим репрезентацијама које организује европска кућа фудбала уу нашој земљи. И то је био још један доказ да смо били на правом путу.“- каже Јањовић.
На крају разговора председник Јањовић је нагласио:
-„ Наш долазак у клуб и наш рад је везан само за то да буде члан супер лиге Србије и да на наш стадион гостују Партизан Црвена Звезда и остали суперлигаши. Мислим да смо били на добром путу, али због приватних разлога одлучио сам се да напустим водеће место клуба.“-
На седници је једногласно донешена одлука да се одржи Скупштина клуба 01.јуна са почетком у 18 часова у просторијама Спортског савеза Панчева. На Скупштини клуба ће се много тога сазнати око даљег функсиониосања клуба, јер председник Горан Јањовић је поднео оставку коју су са њим исто поднели и чланови Извршног одбора.