Фудбалери војвођанског лигаша Младости 19.јанура кренуће са припремама на стадиону крај реке Поњавице. У прошлој делу сезоне остварени су очекивани резултати и клуб је завршио на четвртом месту на табели. Директор Драган Лукић са својим сарадником Зораном Петровим ради на појачањима који ће доћи у овом прелазном року како би конкуренцију у тиму појачао и каже:
-„ Имамо веће амбиције у наставку сезоне и радимо на томе како би спремно ушли у трку за прва места. У овој паузи водили смо разговоре са нашим играчима који су изнели терет у јесењем делу сезоне и сви су изразили жељу да остану. Уз адекватна појачања наравно уз договор са тренером Ђокићем верујем у још једну успешну сезону свог клуба.“-
У прелазном року клубу је за сада приступио нападач Лука Лукић (Стрела Иваново) .
-„ Што се тиче појачања дошао је Лукић који ће појачати конкуренцију у тиму и који ће доста значити у наставку првенства. Прелазни рок траје и биће још новајлија, желимо да се добро појачамо и видећемо у наредних недељу дана са каквим снагама ћемо ући у ново првенство.“- рекао је Лукић.
Тренер Душан Ђокић припремио је план припрема и каже:
-„За сада све тече по плану и спремни смо за почетак припрема. Желим да напоменем да смо сви заједно свесни какве нас обавезе очекују у новом првенству. Настављамо даље и верујем да можемо ове сезоне и до првог места и да клуб настави са добрим резултатима које је постизао протеклих година.“-
Уговорене су и контролне уткмице које ће фудбалери Младости одиграти и прву проверу имаће 02. фебруара са српсколигашем Борцем (Сакуле), а затим са Динамо 1945 (омладинци), ГСП Полет Дорћол, Ђелезничар (П) (омладинци), Долина, ОФК Вршац у финалу купа ФСП Панчево.
-„ Желим провере против јаких тимова како би спремније ушли у првенство. Недељу дана пред почетак пролећног дела играмо са српсколигашем из Вршца за победнички пехар у куп такмичењу где такође желимо да остваримо добре резултате. Имаћемо доста времена и очекујем да ћемо бити успешни као јесенаc.“- каже Ђокић.