Фудбалери Младости налазе се на заслуженом одмору и жељно очекују старт припрема које ће почети 19. јануара у недељу, када ће тренер Душан Ђокић извршити прозивку. Први део сезоне Омољичани су у Војвођанској лиги Исток завршили на четвртом месту са добрим изгледима да у наставку сезоне побољшају пласман на табели. Директор клуба Драган Лукић који нема одмора о новим изазовима рекао је:
-„ Пред почетак сезоне наш циљ је био пласман у сам врх табеле и задовољни смо постигнутим резултатом у првом делу сезоне. Тренер Душан Ђокић који има пуну подршку у свом раду са играчима и верујем да ћемо са њим у наставку сезоне бити још бољи.“-
Испред управе клуба задужени сте за играчки кадар.
-„ Морали смо се појачати, јер лига је доста квалитетна и да нисмо погрешили то се показало кроз резултате које смо постигли. Тренутно је пауза и за сада најважније је да нико није отишао и то нам је прави показатељ да смо постали клуб који жели да покуша да оствари пласман у виши ранг.“- каже Лукић.
Пoчетак припремама је предвиђен за 19. јануар.
-„ У разговору са тренером Ђокићем договорили смо се све око припрема и имаћемо доста времена да се добро спремимо за наставак сезоне и пролећне борбе. Најважније је да сви играчи могу да одговоре обавезама које их очекују током рада и онда ће припремни део проћи како треба.“-каже Лукић.
Фудбалери Младости одиграће шест контролних мечева, а прву проверу имаће 02.02. Борац (Сакуле), 09.02 Динамо 1945 (омладинци), 12.02. Железничар (Панчево, омладинци), 16,09. ГСП Полет Дорћол, 23,02. Долина, 01.03 ОФК Вршац (финале купа на подручју ФСП Панчево). Тренер Душан Ђокић који је други пут на клупи Омољичана о предстојећим обавезама током припрема и новим именима рекао је:
-„. Верујем у добар рад, боље резултате и сигуран сам да овај тим то може и да оствари наше жеље. Уговорене су и одиграћемо шест мечева против квалитетних тимова како би стекли праву слику о тиму. Што се тиче новајлија близу смо договора са играчима које желимо и очекујем да они од првог дана буду заједно са нама на припремама.“