Војвођански лигаш Младост из Омољице за нову сезону жели да направи тим који ће јуришати на сам врх табеле. Потпредседник Зоран Петров и директор клуба Драган Лукић вредно раде на појачањима којa ће доћи у клуб овог прелазног рока. Први који је дошао је новајлија нападач Лука Лукић, који је дошао из Стреле (Иваново) и који је пре тога наступао за српсколигаше Динамо 1945, Железничар (Панчево), а по потписивању приступнице рекао је:
-„ Дошао сам у клуб који има велике амбиције у новој сезони и један од разлога што је тренер Душан Ђокић са којим сам сарађивао. Верујем да ћу својим радом и добрим играма оправдати мој долазак и очекивања људи који су ме довели у Младост.“-
Потпредседник Петров после доласка још једног младог и талентованог играча у клуб рекао је:
-„Жеља нам је била да доведемо Лукића који је потребан овом тиму и са њим ћемо сигурно бити још бољи и јачи. Доста младих играча имамо у саставу и верујем да ће се Лукић својим радом и жељом наметнути и показати да ће бити добро појачање.“-
Прелазни рок траје до 05.фебруара.
-„ У плану су још неколико појачања који ће верујем приступити нашем клубу до краја следеће недеље. Све иде како смо замислили и уз комплетну управу обезбеђујемо све да играчи имају одличне услове за рад, очекујем од њих да нам врате добрим резултатима у првенству.“- каже Петров.
По речима Петрова Омољичани нису одустали од циља, српскe лигe.
-„ Најважније је да је атмосфера одлична и желимо на пролеће да имамо јак тим. У протеклих неколико недеља доста играча нам се нуди и верујем да ћемо одабрати праве момке који су нам потребни. Ове сезоне циљ нам је пласман међу прве две екипе и очекујем да ћемо се што боље припремити за такмичење које ће бити занимљиво до последњег кола.“- истакао је Петров.