Руководство клуба војвођанског лигаша Младости из Омољице вредно ради на довођењу појачања у овом прелазном року како би створио тим који ће сачувати лидерску позицију и остварити улазак у Српску лигу Војводина. Директор Драган Лукић који је задужен за играчки кадар у договору са новим тренером Јасмином Угљићем нема одмора и свакодневно обави по неколико разговора са потенцијалним играчима који би желели да носе плаво-бели дрес тима из Омољице. Прво појачање који је приступио штопер Александар Николајев (20 год.) који је прошле сезоне наступао за српсколигаша Динамо 1945. Директор Лукић је задовољан после доласка првог новајлије у тим са реке Поњавице и каже:
-Све иде по плану и договору који смо заједнички направили за наставак сезоне и довели смо квалитетног играча Николајева који може да игра на више места у одбрани. У наредним данима видећемо ко ће још приступити нашем клубу од онога што тренер Угљић жели и верујем да ћемо то и испунити до почетка припрема.-
Долазак младог Николајева је корак ближе првом месту.
– Жеља нам је била и летос да га доведемо у наше редове и могу рећи добили смо добро појачање за пролећни део сезоне. О његовим играчким квалитетима не треба пуно причати и са њим ћемо сигурно бити јачи у одбрани и верујем да ће својом игром допринети да остваримо циљ у наставку сезони.- рекао је Лукић.
Штопер Александар Николајев који је фудбалску школу прошао у Динамо 1945 и после доласка у тим из Омољице рекао је:
– Било је неколико клубова у оптицају да променим средину, али сам одлучио после позива и разговора са директором Лукићем да каријеру наставим у војвођанском лигашу из Омољице који је први део сезоне завршио на прво место и има велике амбиције у наставку првенства. Знам да је у клубу здрава атмосфера и ту је тренер Угљић као и доста мојих бивших саиграча и то је један од разлога што сам приступио.