Војвођански лигаш Младост из Омољице стартовао је са припремама за нову сезону где имају велике амбиције. На првом окупљању било је 22 фудбалера на које ће тренер Душан Ђокић моћи да рачуна у наредном првенству. На прозивци поред фудбалера који су прошле сезоне наступали за тим из Омољице био је и новајлија Михајло Ђокић (Динамо 1945). Директор Драган Лукић и чланови управе присуствовали су тренингу и пожелели су им успех су раду и новој сезони.
-„ После прекида сезоне од половине марта поново смо на окупу са заједничким циљем да ове сезоне покушамо да остваримо пласман у виши ранг. Управа клуба учиниће све да имате максималне услове за рад и од вас очекујемо да добрим играма и резултатима оправдате наша очекивања и верујем у наш заједнички успех.“- рекао је Лукић.
О новајлијама и тиму за сада је дошао нападач Михајло Ђокић који је протеклу сезону наступао за српсколигаша Динамо 1945.
-„Најважније је да нико није отишао и то нам је прави показатељ да смо постали клуб који из годину у годину постаје све бољи и јачи. Довели смо нападача Ђокића који ће сигурно доста значити овом тиму у борби за врх табеле. Што се тиче новајлија имамо у плану да доведемо још тројицу играча како би појачали конкуренцију на појединим местима у тиму.“- рекао је Лукић.
Тренер Душан Ђокић пред први трениг упознао је фудбалере са обавезама и нагласио:
-„ Имамо доста времена и кроз контролне утакмице да се добро спремимо за старт новог првенства. Најважније да смо поново сви на окупу и комплетне припреме одрадићемо на нашим теренима где имамо одличне услове и верујем да ћемо наставити са добрим резултатима и испунити очекивања водећих људи и навијала клуба пласманом у виши ранг.“-
По завршетку састанка тренер Ђокић играче је извео на први тренинг, а прву проверу фудбалери Младости имаће 04.јула са српсколигашем ОФК Вршац, а затим са Борцем (Сакуле), Поштар Звездара, БСК 1925 (Батајница), ГСП Полет Дорћол.