Војвођански лигаш Младости из Омољице у нову сезону је у ушао са великим амбицијама да оствари пласман у Српску лигу Војводина и досадашњим резултатима показао је да има квалитет да то и оствари. Омољичани су остварили у досадашњем делу сезоне девет победа, два ремија и један пораз уз гол разлику 45-11. Добра игра са пуно прилика у последњем мечу против Слоге из Пландишта остварена је победа где су стрелци били капитен Славен Јуриша и Дејан Живков који је први стрелац лиге. Тренер Душан Ђокић који је пре годину дана поново дошао у Младост верује да овај тим може на крају до зацртаног циља.
-„ Тренутно заостајемо бод од првопласиране екипе на табели, али има још доста да се игра и биће занимљиво, јер неколико клубова жели пласман у виши ранг.“-
Добро познајете лигу и противнике и то се види по тренутним резултатима.
-„Пред сваки меч припремамо се за сваког противника којег добро анализирамо и за сада то даје резултате и момци су најзаслужнији за наше добре резултате ове јесени. Поред наше добре игре радује ме реализација која на потребном нивоу и желимо наставак серије добрих резултата да потраје што дуже.“- каже Ђокић.
Доста похвале иду за вашу игру као и резултате које сте постигли у првенству и куп такмичењу где сте поново победили српсколигаша Динамо 1945.
-„ Лепо је побеђивати, али било је потребно времена и стрпљења док смо дошли до оног чега смо сви у клубу заједно желели. Прошле сезоне освојили смо победнички пехар у куп такмичењу и за сада нам добро иде у оба такмичења.“- каже Ћокић.
У договору са директором Драганом Лукићем селектирали сте овај тим.
-„ Стрпљиво смо годину дана радили око стварању тима и имамо можда најмлађи и најперспективнији тим у лиги. Презадовољан сам и милина је са њима радити, јер они дају увек свој максимум како на тренинзима тако и на утакмицама.“- каже Ђокић.
У суботу гостујете Јединству у Влајковцу.
-„ Свака утакмица је за себе, тешко гостовање је пред нама где желимо да се представимо у што бољем светлу. Домаћин тешко губи бодове на свом терену и неће нам бити нимало лако, али верујем у своје момке да можемо још једном одиграти на свом нивоу и да остваримо још један тријумф.“- завршио је Ђокић.