Фудбалери Младости први део сезоне у Војвођанској лиги Исток завршили на четвртом месту на табели са освојених 28 бодова. На почетку сезоне Омољичани су ушли са амбицијама да нападну прво место и улазак у Српску лигу Војводина. После пола пута, тренер Душан Ђокић који је екипу летос преузео каже:
-„Пред почетак сезоне наш циљ је био пласман међи прве две екипе на табели и делимично сам задовољни постигнутим резултатима у првом делу сезоне.Могли смо и морали боље какав играчки потенцијал поседујемо. Нисмо имали довољно спортске среће у неким мечевима и то је једини разлог што нисмо још који бод више освојили.“-
У последњем мечу јесени против Киинде 1909 завршили сте победом пред својим навијачима.
-„ Током целог сусрета против неугодног ривала из Кикинде смо били доминантни и резултат тога су три гола у мрежи гостију. Освајањем три бода задржали смо корак са водећим екипама и не одустајемо од првог места ове сезоне. Лига је доста квалитетна и уједначена и доста је бодова у оптицају тако да ће до последњег кола првенство бити занимљиво.“- каже Ђокић.
Предстоји анализа и договор са управом клуба шта и како даље.
-„ Тренираћемо још недељу дана и онда следи заслужени одмор. Ових дана са управом клуба ћу анализирати о постигнутим резултатима и желим да истакнем да можемо и желимо да у наставку првенства постигнемо боље и запаженије резултате које се од нас очекују.“- каже Ђокић.