Стадион: Младости. Гледалаца: 300. Судија: Милан Габоров (Зрењанин). Стрелци: Јавор у 59, Симоновић у 89 из пенала, Гиговић у 90+2 за Младост, Малиџан у 4, Ђукић у 79 минути за Борац.
Младост (О): Топић, Симоновић, Лазиница (Додић), Граовац, Целин, Павловић, Петровић, Пештерац, Савков (Антић), Јавор (Гиговић), Јуриша.
Борац (Ст): Николовски, Малиџан (Ђурђев), Јовић (Вуковић), Јоковић, Текијашки, Станојковић, Бајић, Ћирковић, Ђукић, Живковић (Јањовић), Николајев.
У комшијском дербију домаћи фудбалери успели су у самој завршници меча са два гола да преокрену резултат и стигну до победе против Старчеваца. Гости из Старчева после четири минута игре дошли су у вођство голом Малиџана када је искористио прилику и савладао Топића. До одласка на одмор гости су успевали да чувају стечену предост. У наставку домаћи играч Јавор изједначио је резултат када је савладао Николовског. Десетак минута пре краја меча гости голом Ђукића долазе поново у вођство. У последњeм минуту меча после досуђеног пенала за домаћине Симоновић је био сигуран, да би Гиговић успео својим голом да донесе победу и радост свом тиму у надокнади времена.