Фудбалери Младости из Омољице на гостовању ЖАК-у и поред добре игре и прилика које су имали на крају су остали без бодова. Ове сезоне тим са реке Поњавице има амбиције да се пласира у Српску лигу група Војводина и досадашњим резултатима показао је да овај тим то и заслужује. Доста похвала стиже од екипа у лиги за добре игре и понашање фудбалера Младости, али Омољичани ипак тренутно заостају пет бодова од првопласиране екипе Слободе из Нових Козараца. Тренер Душан Ђокић после пораза своје екипе на тешком гостовању у Кикинди рекао је:
-„Још једном смо ове јесени изгубили бодове, иако смо имали смо свој период добре игре и прилике, нарочито у првом полувремену, али смо у завршници пропустили неколико изгледних прилика за гол пред голом Кикинђана. После свега што се дешавало у овом мечу треба заборавити и идемо даље и сигурно да можемо и морамо боље.“-
У недељу долазе комшије из Старчева.
-„Немамо много времена за анализе и дочекујемо Старчевце који имају доста искусних и добрих појединаца у свом тиму. Желимо да се представимо у што бољем светлу и да пред својим навијачима освојимо нова три бода.“- каже Ђокић.
Од својих играча очекујете да поново пружите добру партију у дербију.
-„ Спремно чекамо дуел и знамо да ће трибине бити пуне што ће бити мотив више за моје играче да пруже још једну добру партију. Без обзира на добар квалитет гостију очекујем да ће утакмица бити лепа и да ћемо крај утакмице дочекати у добром расположењу.“- рекао је Ђокић.