Војвођански лигаш Младост из Омољице ове сезоне имала је јасан циљ да се оствари план улазак у Српску лигу Војводина и до прекида првенства остали су на трећем месту на табели. Директор Драган Лукић са тренером Душаном Ђокићем у насталој паузи због коронa вируса нема одмора и свакодневно обави по неколико разговора са играчима који су у својим домовима и самостално тренирају како би били спремни уколико дође до наставка такмичења. Нападач Славен Јуриша који је прошле сезоне наступао за српсколигаша Динамо 1945 својим добрим играма допринео је да клуб Поњавице може до пласмана у виши ранг.
-„ Све је ишло по плану и договору који смо заједнички направили за нову сезону. Нико није могао да предвиди да ће се овако нешто догодити, али сада смо сви окренути да сачувамо здравље и људске животе. Сви заједно морамо бити дисциплиновани и поштовати мере које су нам водиље да што пре изађемо из овог и да се вратимо нормалном животу.“- каже Јуриша.
Поред добрих резултата у првенству освојили сте победнички пехар купа Јужног Баната у финалу сте савладали ОФК Вршац, а уједно сте први стрелац екипе са десет голова.
-„ Остварили смо сјајне резултате на оба колосека и то је заслуга свих људи у клубу и мојих саиграча. Драго ми је што се тиче мојих голова и без лажне скромности зато сам дошао у клуб и једва чекам да се сезона настави и да дам још већи свој допринос клубу. Тренер Ђокић је на најбољи начин искористио играчке квалитета тима и ствари поставио на право место и то је један од разлога што смо у свим мечевима ове сезоне показали да играмо најбољи фудбал.“- рекао је Јуриша
Како подносите изолацију и где тренирате.
-„ Није лако, али као и сви спортисти сналазим се и када није полицијски час свако јутро истрчим одређену деоницу. У свом стану одрадим вежбе тако да сам делимично спреман и једва чекам да се ова агонија заврши и да наставимо првенство тамо где смо стали.“- каже Јуриша.
Свакодневно се чујете са директором Лукићем и тренером Ђокићем.
-„ Не само ја, сви играчи су у контакту и ове сезоне атмосфера у клубу је на високом нивоу и позитивна. Морам да нагласим да је директор Лукић исплатио сва потраживања према свима у клубу и поред тога што смо сви играчи заједно на последњем састанку рекли да није потребно и то је још један доказа да Младост заслужује виши ранг.“- каже Јуриша.