Фудбалери војвођанског лигаша Младости из Омољице вредно тренирају под надзором тренера Душана Ђокића. Две недеље су фудбалери из Омољице тренирали на својим теренима где су одрадили прву фазу припрема. Директор клуба Драган Лукић који је присутан свакодневно на тренинзима истакао је:
-„ Задовољан сам како момци тренирају и све иде по плану. Овај тим је показао да поседује добар квалитет и верујем да можемо много више. Најважније је да сви тренирају и буду здрави и онда наши резултати не могу изостати. Управа клуба чини све да играчи имају одличне услове за рад и сви заједно верујемо да можемо до још бољих резултата у новом првенству.“-
Сигурно размишљате да се појачате у овом прелазном року који почиње 14.јула.
-„ Овом тиму потребна су још двојица младих играча како би били јачи у свим линијама тима. Остало је да ових дана завршимо разговоре како би појачали конкуренцију у тиму и очекујем да се они прикључе у раду са осталим играчима.“- рекао је Лукић.
Ових дана у клуб је дошао млади тренер Јасмин Угљић који је дуго водио пионире Динамо 1945 и који ће бити укључен у рад са сениорима и најмлађима у клубу из Омољице.
-„ Довели смо тренера Угљића који ће помагати у раду тренеру Ђокићу и који ће пажњу посветити млађим категоријама у клубу. Његов долазак је пун погодак, јер је дуго година радио са младим играчима у Панчеву и не сумњам и очекујем да ће на најбољи начин оправдати поверење које смо му указали.“-
Фудбалери тренера Душана Ђокића одиграли су први контролни меч против српсколигаша ОФК Вршца и доживели минимални пораз.
-„ Полако слажемо коцкице око тима и имамо још доста времена да до почетка сезоне исправимо грешке које се појављују током игре. У мечу са Вршчанима добро смо деловали као тим и играчи су испоштовали захтеве које сам од њих захтевао. У завршници меча једну нашу непажњу гости су после полуконтре искористили и и постигли једини погодак на мечу. После свега и доброг утиска са овог меча идемо даље и сигурно да можемо још боље делујемо као тим.“- каже Ђокић.
У недељу фудбалери Младости имају другу проверу против српсколигаша Борца из Сакула.