Војвођански лигаш Младост из Омољице после првог дела првенства завршио је на четвртом месту са добрим изгледима да у наставку првенства поправи пласман на табели. Руководство клуба вредно ради и стварају боље услове за наставак сезоне, а под вођством тренера Душана Ђокића фудбалери вредно тренирају трећу недељу. Фудбалери Младости у четири контролна меча забележили су три победе БСК 1925, Динамо 1945 (омладинци), Рад (омладинци) и један пораз од српсколигаша Борац (Сакуле). Један од стандардних у тиму је искусни нападач Слободан Гиговић који је трећу сезону у дресу Омољичана и својим играма и головима допринео је добрим резултатима свог тима прошле јесени. Фудбалску каријеру Гиговић је почео у Раду (Београд) играо у свим млађим селекцијама до сениорског тима, одакле касније наступао за Срем (Јаково), Хајдук (Београд), Долину, Дорћол, Славиjа (Ковачица), а на позив директора Драгана Лукића пре три сезоне постао је члан Омољичана и каже:
-„ Нисам погрешио у избору средине и презадовољан сам како сам примљен у клуб где сам са директором Лукићем сарађивао у Долини када је била у Првој лиги Србије. У војвођанској лиги има доста квалитетних екипа и овде се игра квалитетан фудбал и сада имамо велике амбиције да покушамо да се пласирамо у српску лигу.“-
Тренирали су вас многи тренери сада вам је тренер Душан Ђокић некада први стрелац Црвене Звезде и белгијског Брижа.
-„ Током своје каријере од малих ногу радио сам са одличним тренерима и захваљујући њиховим саветима сазрео сам као играч. Мој садашњи тренер Ђокић је велико фудбалко име, одличан тренер и морам да истакнем да је доста тога својим искуством из играчких дана сада пренео на нас и екипу.“- каже Гиговић.
Ваши голови су много пута јесенаc били одлучујући за ваш тим.
-„ Мој задатак је да постигнем погодак на мечу и драго ми је да сам уз помоћ мојих саиграча допринео да освојимо важне бодове у мечевима са екипама из горњег дела табеле. Годе ми похвале и верујем да ћу и у наставку сезоне бити на висини свог задатка пред противничким голманима.“- каже Гиговић.
У наставку сезоне имате циљ је да се пласирате међу прве две екипе.
-„ Знамо да има доста квалитетних екипа и да су Слобода и Нафтагас бодовно одмакли, али првенство je дуго и покушаћемо да будемо много бољи у наставку. Имамо квалитет и уколико одиграмо на свом нивоу мислим да можемо да се пласирамо у сам врх табеле. Због неколико непланираних бодова које смо изгубили код куће изгубили смо прикључак са тимовима из врха табеле и то је главни разлог слабијег пласмана у првом делу сезоне.“- завршио је Гиговић.
Директор Драган Лукић а има речи похвале на рачун нападача Гиговића и каже:
-„ Доласком Гиге направили смо добар посао, јер је он својим играма и головима то и показао у претходном периоду. Својим односом на тренинзима и утакмицама показао је посвећеност клубу и постао један од ослонаца у тиму. Желимо да што дуже остане у нашем клубу и надамо се да ће тако и бити.“