Младост (О) – Црвена Звезда (ВС) 8:0 (3:0)

Стадион: Младости. Судија: Вељко Гвозденов (Вршац) 7. Стрелци: Симоновић у 2, Јуриша у 33, Јаковљевић у 35, Целин у 46, Зулфић у 50, Ђокић у 57,Јавор у 83, Церовић у 86 минути.
Младост (О): Луковић, Л.Лукић (Лазиница), Зулфић, Јавор, Целин, Јуриша, Марков, Граовац (Савков), Живков (Ђокић), Јаковљевић (Церовић), Симоновић (Танасковић).
Црвена Звезда (ВС):Ћирковић, Кесер (Вукмировић), Кубуровић, Станић, Кнежевић, Н.Рудан, Раденковић, Комненовић, Дајин, Ћаћић, Н.М.Рудан.
Домаћи фудбалери показали су најбољу игру у последњих неколико сезона и са осам голова испратили госте из Војводе Степе. У тиму домаћих није било слабог играча и који су својим односом и игром на терену показали на овом мечу да су спремна екипа која ће јуришати на прво место. У другом минуту после добре акције Симоновић је довео Омољичане у вођство. Домаћи фудбалери наставили су са нападима и за два минута Јуриша и Јаковљевић су повећали предност до одласка на одмор. У наставку игре тренер Душан Ђокић може бити још задовољнији, јер су његови пулени наставили у истом ритму и постигли још пет голова у мрежи голмана Ћирковића. Куриозитет на мечу да је син тренера Душана Ђокића (који је са великим успехом наступао за Црвену Звезду и белгијски Бриж) млади Михајло Ђокић који је ушао са клупе и уписао се у листу стрелаца.