Фудбалери Долине су тренутно на одмору, а под вођством тренера Драгана Ковачевића окупиће се 21.јануара у 19 часова када ће почети са радом. Падинци су први део завршили на трећем месту које води у бараж за попуну Војвођанске лиге Исток. Искусни тренер Ковачевић о амбицијама и жељама у наставку првенства рекао је:
.-„ Предстоји нам нимало лак посао да наставимо са добрим играма и резултатима и главни циљ је да се пласирамо међу прве три екипе. У наставку првенства имамо добар распоред и реално је да можемо до свог циља.“-
Прелазни рок почиње у понедељак, а за сада још нико није дошао нити отишао из клуба.
-„ Обавили смо разговоре и желимо пре свега да сачувамо играчки кадар који је тренутно у клубу, да се појачамо са неколико искуснијих играча и са двојицом бонус играча како би појачали конкуренцију у тиму. У договору са челницима клуба желимо да шанcу пружимо и младим фудбалерима из нашег клуба који су укључени у рад са првом екипом.“- каже Ковачевић.
Заказане су утакмице са: Динамо 1945 (омладинци), Банат (Иланђа), Мундијал, Борац (Старчево), Младост (Омољица) и ГСП Плолет Дорћол.
-„ Имаћемо доста времена да одрадимо припреме, да се добро припремимо и одиграмо довољно мечева против квалитетних екипа, да уђемо у такмичарску форму. Првенство је дуго и до последњег кола биће занимљива трка где очекујем да добрим играма и резултатима остваримо пласман у самом врху табеле.“- рекао је Ковачевић.