Фудбалери некадашњег прволигаша и српсколигаша Долине пружали су запажене партије у јесењој сезони Јужнобанатске лиге и тренутно се налазе на четвртом месту. Пред својим навијачима Падинци су забележили сигурну победу против Полета из Идвора (4:2) и са три бода задржали корак са водећим екипама у лиги.Доласком искусног тренера Драгана Ковачевића који је са запаженим успехом радио у: Динаму(Панчево), Вождовцу, Фарским Острвима, Либији, Борац (Старчево), ОФК Југославија (Јабука) а летос је дошао у клуб који је почео да бележи добре резултате. О досадашњим резултатима и играма свог тима тренер Ковачевић је рекао:
-„. Задовољан сам оствареним резултатима и близу смо нашег циља да се пласирамо међу прве три екипе. Садашњи састав тима је мало измењен и подмлађен у односу на прошлу сезону и за остварене резултате које смо постигли најзаслужнији су играчи који су дали свој максимум на тренинзима и утакмицама. Могли смо боље, али у чисто аматерским условима задовољан сам постигнутим резултатима ове јесени.“-
Некада сте били чланови војвођанске лиге, да ли постоји шанса да се ове сезоне вратите у виши ранг.
-„Постоји жеља и управа клуба чини све да имамо одличне услове, али као и много пута до сада све зависи од финансија које као клуб имамо. За сада су се издвојили пет клубова, не бежимо од трке и уколико нам се укаже прилика зашто да не.“- каже Ковачевић.
Остала су још три кола до зимске паузе а у недељу гостујете Радничком из Баранде.
-„Тешко гостовање нам предстоји предаје нема желимо наставак серије добрих резултата и знамо да неће бити лако гостовање. У преостала три кола желимо да освојимо што више бодова како бисмо мирније чекали пролећне борбе.“- рекао је Ковачевић.